• Rólunk

 • Dobosi László egyéni vállalkozó a Dél-alföldi Operatív Program pályázat keretében "Telephelyfejlesztés Dobosi László egyéni vállalkozónál" címmel 52.223.205,- Ft támogatási összegben részesült, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.

   

  A pályázat azonosító száma: DAOP-1.1.1/E-12-2013-0061
  A projekt megvalósítási helye: 6239 Császártöltés, Külterület 0151/4. hrsz.
  A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.) www.nfu.hu,
  a közreműködő a DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. www.darfu.hu.

  Kisvállalkozásunk közel 20 éve végzi asztalosipari és kereskedelmi tevékenységét Császártöltésen.

  Főtevékenységünk az épületasztalos-ipari termékek, ezen belül a külső-belső nyílászárók gyártása.

  Az elnyert uniós támogatással lehetőségünk nyílt 665.41 m2 asztalos üzem, 311,20 m2 üvegezőműhely és két raktár kialakítására (146 és 273,73m2), mely részben új építésű, részben felújítás és átalakítás. Ezen felül megvásároltunk és üzembe helyeztünk 1 db ALUP Sonetto Plusz csavarkompresszort. A projekt célja a termék- és a technológiafejlesztéshez szükséges ingatlankapacitások megvalósítása volt.

  A fejlesztésre került asztalos üzem megteremti társaságunk számára a nyílászáró gyártási profiljának fejlesztéséhez szükséges infrastrukturális alapfeltételeit.

  A fejlesztés eredményeként évi 10%-os bevétel növekedését várjuk, mely javítjuk versenyképességünket, így stabilizáljuk és növeljük piaci pozíciónkat. A fejlesztéssel javulnak a termelési adottságok, így kedvezőbbek lettek a munkavállalóink munkafeltételei. A beruházásnak köszönhetően lehetőségünk nyílik a kapacitásbővítésre, így javul a versenyképességünk. Az új modern technológiákkal gyártott nyílászárók nagyobb volumenű megrendelést kiszolgálást biztosítja.